Hjernehinnebetennelse vaksinen gir kronisk smerte i armen: – Bør ikke tas!

Snart skal den lenge ettertraktede vaksinen inn i armen på russen. En vaksine som alle har ropt «VI VIL HA GRATIS» til. Men er egentlig vaksinen bra for deg?

I en veldig faktaorientert artikkel fra en veldig respektert kilde kommer det frem at man ikke skal stole på farmasøytiske selskaper. Det kommer frem i artikkelen at selskapene dekker til farlighetene rundt vaksinene for å tjene penger.

Alle vaksiner har mange kjemikalier i seg og er fulle av tunge metaller, skriver The Healthy Home Conformist. I en vaksine test som ble publisert i januar 2017 avslører den at ALLE vaksiner er forurenset av tungmetaller. I en annen vaksine test gjennomført i Tyskland viser det seg:

  • ALLE vaksiner inneholder kvikksølv i små mengder, til og med vaksiner som skulle angivelig være kvikksølv-løs.
  • Halvparten av vaksinene inneholdt giftig, kreftfremkallende nikkel i små mengder.
  • Litt over 1/3 av de testede vaksinene inneholdt små mengder arsen.
  • Over 90% av de testede vaksinene inneholdt uran (ja, stoffene som brukes til å lage atombomber).

Selv om hjernehinnebetennelse er sykt skadelig og man kan til og med dø av den. Så er det uakseptabelt å ta en vaksine som inneholder små mengder nikkel, uran og etter hva HHE beskriver: «Unger med de fleste helseproblemer og atferdsproblemer – allergier, astma, ADHD, autisme, koordineringsproblemer og andre ekle motoriske problemer etc. – er de som er på det rette spor med sin vaksineringsplan.»

Så vil du heller dø av hjernehinnebetennelse og ligge i karantene hele russetiden, eller vil du ha nikkel og annen faenskap inn i armen.

KRONISK VONDT I ARMEN

Nå til en historie om en liten gutt som fikk kronisk vondt i armen etter en vaksine. Han hadde tatt HPV-vaksinen. Og la det være sagt at NHI mener HPV er helt ufarlig, så vaksinen er helt unødvendig å ta. Denne ungen fikk så vondt i armen, han begynte å gråte, mammaen ble til en anti-vaksinerende. Flere dager gikk og gutten hadde fortsatt vondt i armen. Dette er en helt sann historie, men både gutten og mammaen velger å være anonym på grunn av stigmaet rundt å være en anti-vakser.