Marit Bertheussen Røst leder russecampen, atter en gang

Russeavisa ønsker at så mange som mulig foreldre melder seg som vakt i russecampen. Ikke bare russeforeldre, men også de som engasjerer seg. I fjor var Marit Bertheussen Røst en av de som tok en ledene rolle for at campen skulle gå på skinner. I år hjelper hun atter en gang for russens tradisjon.

– Jeg har vært så engasjert i fotballmiljøet rundt grand jentene. De spurte meg om jeg kunne hjelpe til med campen. Jeg nølte med å svare, og jentene brukte en hel kveld på å overtale meg til å stille, forteller Bertheussen.

Selv om hun hjelper skuten i gang tar hun en mindre rolle i år. Men det er fortsatt et godt engasjement når hun ikke er russemamma selv.

– Jeg har ikke sagt noe annet om min deltakelse enn at jeg kan hjelpe til i starten. I fjor var jeg sjef for det meste i campen, men det skal jeg ikke være i år. Men det skal sies, at i fjor kjente jeg mange av ungdommene som var russ, forteller Bertheussen.

Engasjerte foreldre melder seg i foreldrevakt gruppen.