Revyen vekker gode minner med en humoristisk tvist!

Det ble for langt mellom de gode innslagene for vår anmelder, men det endte med terningkast fire!

Snart er skoleåret slutt og russefeiringen skal begynne. Det blir fest til langt på natt med mye sprit og blandevann i russecampen. Kanskje viktigst av alt eksamen, som vekker frykt blant elevene. Revyen blir et lyspunkt i marsmåneden som er en obligatorisk søyle i Russefeiringen.

Lysene slukkes og det blir stille i salen og publikum venter spent på noe skal skje. En video dukker opp på skjermen med gode minner fra 2000-tallets populære spill, tegnefilmer og tv-serier. Plutselig kommer alle ut på scenen med energisk dans og sang, men fordi dansen manglet koreografi og koordinasjon ble det mere kleint enn humoristisk.

Enkelte av innslagene var interessante og morsomme mens andre ikke falt helt i min smak. Det ble kjedelig i mengden, og langt mellom det gode. En av aktene var om skolen selv «VGS fra start til slutt». Skoleåret i et nøtteskall, med flere parodier av kjente klassekamerater og klassevenninner. Noen av innslagene som jeg kanskje likte minst og synes kunne vært bedre var Sims eller Brettspill-akten. De manglet omph, rett og slett.

Mine favoritter var Netflix and chill, Senkveld parodien og Avsluttningsshow med Benjamin Enge. Disse tre innslagene fikk meg til å flire godt, og publikum var med meg. Donald Trump som gjest ble ett høydare. Aktene hadde godt skuespill og var perfekt timet. De skiller seg ut fra alt det andre litt dvaske og kjedelige.

Årets russerevy var morsom, men kunne vært så mye bedre. Noen tekniske feil i starten og en del innslag som ikke falt helt i min smak. Lengere seanser som kunne vært kortere gjorde kvelden alt for lang. Et lenge ettertraktet syn tilbake til barndommen, og gode parodier som dagens unger med iPad i hånda er så fantastisk bra gjort. Det er langt mellom det gode, men det er det man kom for å se. Alt i alt, terningkast fire!