Storavisene i Bodø med nye satsning – Russeavisen sliter med å følge med!

Det plukkes opp på nye trender som storavisene i Bodø holder på med. Satsningen vi er mest forbauset over er den kontroversielle tre-saker-dagen-satsningen til BodøBy.

Istedenfor å skrive bare to saker i løpet av dagen, skriver de nå, tre. Dette er en økning på 50% per dag. Dette er betydelige mye mer enn hva Russeavisen klarer å skrive.

BODØ NU

Bodø Nu har en mye ettertraktet endring i sin strategi. De skriver endelig ikke-pluss-saker! En annen viktig endring er at de siterer gode kilder som oss! Veldig god strategiendring fra lokalavisen. Kanskje den viktigste endringen er at de blir kvitt han jyplingen Martin.

AVISA NORDLAND

Avisa Nordland har en ny ordning som vi i Russeavisen ser som en trussel til vår overlevelse som avis. De tar faktisk gode bilder, det er slutt på feil hvitbalanse og feileksponerte bilder! Ikke minst har de planer om å endre navn til Avisa-mest-Bodø-men-litt-sitat-av-andre-amedia-aviser-i-nordland. De endrer til amblsaaan.no i nær fremtid.

RUSSEAVISEN

Russeavisens svar er å fortsette slik vi alltid har gjort, helt siden starten. Vi og våre 10.000 nettsidevisninger. Russeavisen sliter med å følge med, det er ett faktum.